Onderdelen voor huishoudelijke apparaten - witgoed, bruingoed en elektronica

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw apparaat?

  Zoeken tips

Over ons

RadioBBB.com is een onderdeel van Radio BBB V.O.F.

KvK-nummer: 24311140

BTW-nummer: NL820481075B01

Contact

Voor de snelste afhandeling van uw vragen en om fouten en misverstanden via telefoon te voorkomen adviseren wij u om alle vragen of klachten per email (of een van de onderstande formulieren) aan ons door te geven:

 • Contact formulier (voor uw algemene vragen)
 • Voor de klachten kunt u eenvoudig onze laatste e-mail beantwoorden of deze formulier invullen. Meer informatie over klachtenprocedure vindt u op onze infopagina.

Tel: +31 (0)541 785505

Contactadres (geen winkel)

Radio BBB V.O.F.
Oliemolen 1
7587SH De Lutte
Nederland

Vestigingsadres (geen winkel)

Radio BBB V.O.F.
Oliemolen 1
7587SH De Lutte
Nederland

Onderdelen kopen

Onderdelen kunt u uitsluitend in onze webwinkel bestellen.

Om snel te kunnen leveren en lage en competitieve prijzen te garanderen, in lijn met de aangeboden kwaliteit, gebruiken we een centraal magazijn, dus de producten kunnen helaas niet afgehaald worden.

Algemene info

Alle prijzen zijn weergeven inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Alle informatie over bestellingen en klantenservice (informatie over mogelijke betalingsopties, verzendkosten, levertijd, order verwerking, bezorging, garantie, klachten procedure, herroepingsrecht en retourzending) vindt u bij ons duidelijk en overzichtelijk vermeld en uitgelegd.

Copyright

Alle informatie onder voorbehoud. Afbeeldingen van producten kunnen afwijken van de op deze website genoemde specificaties. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Wettelijke aansprakelijkheid betreffende de weergegeven informatie kan door ons ondanks een zorgvuldige controle niet worden aangenomen.

Geen enkel gedeelte uit deze website mag, zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Radio BBB V.O.F., in welke vorm dan ook gereproduceerd worden of in een electronisch systeem gebruikt, gekopieërd of uitgebreid worden. Het is de gebruiker van de website en/of de ontvanger van de elektronisch nieuwsbrieven niet toegestaan de inhoud van de website of de elektronisch nieuwsbrieven te vermenigvuldigen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Radio BBB V.O.F. Commercieel gebruik van informatie uit deze website is met nadruk verboden.

Het is niet toegestaan deze site te framen.

Hier gebruikte productomschrijvingen, logo's en afbeeldingen zijn eigendom van de betreffende fabrikant of eigenaar en dienen uitsluitend voor identificatie!

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Radio BBB V.O.F. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Radio BBB V.O.F. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op de website en/of in de elektronische nieuwsbrieven opgenomen informatie.

Radio BBB V.O.F. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.

Radio BBB V.O.F. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van activiteiten die door derden op basis van de informatie op de website worden ondernomen.

Ondanks een zorgvuldige controle op de inhoud, nemen wij geen enkele verantwoording voor de inhoud van de externe links. Voor de inhoud van de "gelinkte" pagina's zijn uitsluitend de eigenaren ervan verantwoordelijk.

De informatie op onze eigen pagina's wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden. Radio BBB V.O.F. kan niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid. Uit de door u ontvangen gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacybeleid

Wij behandelen uw persoonlijke gegevens met de grootste zorg. Uw persoonlijke gegevens worden tijdens het bestellprocess versleuteld verstuurd (128-Bit SSL). Wij gebruiken geen van uw gegevens voor andere doeleinden dan de verwerking van uw order, noch spelen wij gegevens door aan derden anders dan benodigd voor verzending van uw bestelling. Tenzij u aangegeven heeft prijs te stellen op prijsinformatie en leveringsinformatie zullen wij u geen mail sturen.

Radio BBB V.O.F. zal naar aanleiding van een verzoek alle persoonlijke gegevens uit de database verwijderen. Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring, deze website of uw ervaringen, dan kunt u contact met ons opnemen via contact formulier, telefonisch of per post.

De site bevat links naar andere sites en sites van business partners. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze sites.

 

 


Radio BBB V.O.F. is gespecialiseerd in serviceonderdelen (reparatie onderdelen) witgoed en bruingoed, accessoires voor witgoed en bruingoed, gereedschap en meetapparatuur.

In de afgelopen 10 jaar is Radio BBB V.O.F. uitgegroeid tot de leverancier met enorm groot pakket service-onderdelen en accessoires binnen onze branche - rond 10 miljoen artikelen voor meer dan 1 miljoen verschillende apparaten zoals wasmachines, wasdrogers, koelkasten, magnetrons, kookplaten, TV’s, camera’s, afzuigkappen, ovens, stofzuigers, mobiletelefoons …

Radio BBB V.O.F. streeft ernaar het artikelpakket zoveel mogelijk op de behoefte van de klant af te stemmen. Zo levert Radio BBB V.O.F. een enorm pakket onderdelen en acessoires zoals:

 • Originele onderdelen voor bruingoed apparatuur
 • Originele onderdelen voor witgoed apparatuur
 • Enorm pakket universele onderdelen
 • Vervangende onderdelen witgoed
 • Vervangende onderdelen bruingoed
 • Witgoed accessoires
 • Bruingoed accessoires
 • Stofzuigerzakken en accessoires
 • Batterijen en accu’s van onder andere GP, Varta, Ansmann, Lenmar, enz…
 • Computer-accessoires en kabels van Vivanco, GEHA, …
 • Accessoires voor fotografie zoals geheugenkaarte, accu’s, tasjes, enz…
 • Gereedschap en meetapparatuur van o.a. Belzer, Bernstein, Edsyn, Ersa, Knipex, Kontakt Chemie, Treston, Weller, Wera, Fluke, Hameg, HGL, Meterman, Müter, Promax, enz…
 • Multimedia kabels en accessoires
 • GSM-accessoires zoals tasjes, accu’s, antennes, handsfreesets, datakabels, …
 • GSM onderdelen zoals displays, toetsenmatjes, vibramotoren, frontjes, …
 • Alles voor het installeren van een satelliet installatie van tuner tot f-steker

Alle voorraadartikelen worden in de regel direct vanuit centraal magazijn binnen 24 uur bij u afgeleverd! Alle orders voor 16:30 geplaatst en betaald, worden dezelfde (werk)dag nog naar u verstuurd. Het is helaas niet mogelijk uw bestelling bij ons af te halen.

 

Op deze website RadioBBB.com vindt u groot assortiment (meer dan 10 miljoen) witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en alle soorten elektronica onderdelen en accessoires, van alle bekende merken. Onder andere levert Radio BBB:

 

In deze online shop kunt u op 3 manieren zoeken naar het gewenste product:

 • via het typenummer van het apparaat waaruit het artikel komt,
 • via omschrijving van het artikel, en
 • via het "catalogus zoeken".
Tevens kunt u vanuit de shop altijd een aanvraag versturen als u het artikel niet kunt vinden!

 

Webshop onderdelen witgoed en bruingoed